Ago & Vojnik – Da Nazdravime

DNS PRODUCTION 1-st Macedonian Legal Hip Hop Record Label www.dnsproduction.com
Album:Ago & Vojnik / Proekt: Elementarna Nepogoda 2007
Artists: Ago & Vojnik
Track: Da Nazdravime
©:DNS Production

—АГО—
Наздравје, ама не гледам прст а камоли чашка,
тури да бапнеме уште по една машка !

Виното си игра, со мојот ум,
се клатам како луд, џоа, рапер сум.
Пробувам сам со себе да се договорам,
Аго ? Не ме прашувај, не сум во состојба да одговорам.

—Реф
Нека рокаат чаши. Рокаат !
Сите мои луѓе нека скокаат. Скокаат !
Една љубов, за тоа што живееме, правиме.
Горе шишиња момци, да наздравиме !

Втора етапа, пијан тапа,
правам детален план кај е wc-то на мапа.
На маса флаши, исто како карти шпил,
затворив ли очи се возам на рингишпил.

Ах ! Каков дебил, за виното ветен,
во големи количини и алкохолот е штетен.
Нели ? Ситуацијата симптоматична,
и најгрдата цура станала симпатична.

Види мајката, имаме проблем,
вистината е во виното, сваќаш ама… Наредниот
ден, ха, кој сака нека рече.
“Во вениве вино течеее”

Желудникот пече, ми се мати, умирам брат,
…………….. завршен цитат !
“Баш си гад” Пијам уште, како и да е.
“Не барајте вино, испиено е”

sourceTry the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today! Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Buy Quality Hemp Oil

Comment (2)

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!