Coming Back (Jiwa) – Jaymie Foo ft Kmy Kmo & Luca Sickta

Lirik:

Jaymie Foo:
They got me wrong
They thot i was gone
but im cumin back im cumin back
after so long

they got me wrong
yeah they got me wrong
but im cumin back im cumin back
cumin home

Dorg awal pagi kraja hari hari
aku write at night
ini bukan sukahati boleh tanggung nasi
how I live my life

mungkin juga ia passion
lights camera action, bukan cari spotlight
dont need no replacement
hustle with ma payments demi wang tunai

cuma memerhati
sorg2 punya gerakan strategi dalam publisiti
mencari rezeki
masih cari fame masih cari name
belum lagi change daym

LUCA SICKTA
Yah,
Dari azali di ajar sabar “Hustle All Day” sampai OK no “Nayy”,
Yah
Cara kendali radar “Wrestle”,
Kadar kukuh tembok “Castle” no “Say?”,
Nah
Tak pernah mengeluh bila panas tiada teduh,
Walau kasut sudah lusuh, Demi mama, Aku jaguh,
Ini bukan cakap angkuh,
Bukan pula cari musuh,
Layar diri tanpa sauh,
Impi mahu pergi jauh,
Tak cukup dunia angkasa kita tawan,
Gabungkan semua ahli berlawan,
Tanpa syarat semua pun berkawan,
Buat muzik, Pendengar jadi sawan,
Bukan “Depress” dalam “Stress”,
Itu tak best,
Baru money fresh,
Jangan harap orang “test-test”,
Bila menang nanti baru kita boleh “feast fest”..

[CHORUS]

KMY KMO:
Usaha dalam susah mahu ubah semua jadi senang,
yang gusar boleh jadi tenang,
selepas setiap simpang lu menang,
renangkan saja laut api,
kurangkan hidup lu dengan “Tapi”,
kejar cita yang nak dikecapi,
jauhkan kita dari si batu api,
oooooooo…

elak dengan berotak,
tak batak hadap satu kotak,
keluar gerak beribu corak,
borak korupsi gua tolak,
tolak bongkak dengan dua jari hantu gua buat bekal sorang satu,
jangan sibuk bila dah kalah berlari,
iri hati ke ?
kan senang mengaku..
Daaaaammnnn…..

[CHORUS]

Jaymie Foo:
I way away now im here to stay
kan liat siapa yg perasaan dope
durg memerhati walau diam diri do i give a fuck ? no
mata ada sana sini
biasa dgn yg simpan benci
hina ucap ku buat tuli
biggest ego smallest community yeah

Lyric Video by : Nakhoda.bn
Song Composed by : Jaymie Foo
Beat Produced by : Luca Sickta
Artist : Jaymie Foo, Kmy Kmo, Luca Sickta

Follow the movement:
https://www.instagram.com/jaymiefoo_/
https://www.instagram.com/kmy__kmo/
https://www.instagram.com/lstheofficial/
https://www.instagram.com/officialymyfam/
https://www.instagram.com/outlawwijayabrothaz/
https://www.instagram.com/nakhoda.bn/

2018 unreleased song

source

(Visited 11 times, 1 visits today)
Medical CBD Oil! More than 50% off sale today!

Hemp Oil Bought By Athletes

You might be interested in

WHERE ARE YOU GOING?

Comment (39)

  1. Thank you so much for the love Yall <3 Salute kepada semua pendengar2 terutamanya negeri2 jiran yang sanggup mengambil masa untuk mendengar karya dan product dari YMYFAM. Peace and Love always from Brunei.. God Bless ! <3

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!