Ical Mosh – Impian dan Mimpi Ngeri

TURN ON CC/CAPTIONS FOR THE LYRICS

One of the tracks in Mungkar Mixtape.
Mungkar Full Mixtape Link https://www.youtube.com/watch?v=bDQEuZ-zn1I

Follow Ical Mosh
https://youtube.com/icalmosh

https://www.instagram.com/icalmosh

source

(Visited 7 times, 1 visits today)
Medical CBD Oil! More than 50% off sale today!

Hemp Oil Bought By Athletes

You might be interested in

WHERE ARE YOU GOING?

Comment (47)

  1. aku masih lagi ingat masa dulu,
    di masa pertama kali aku buat lagu
    kelakar bila aku cuba ingat balik,
    kulatah hala tuju muzik tampa serik
    dulu aku record guna handfon,
    berangan ada studio dan ada microphon
    hanya itu yang aku impikan
    moga suatu hari Tuhan makbulkan
    AMIN!!!!

    aku masih ingat lagi, masa
    first time kenal zen dekat fb
    dia cakap aku ada potensi,than
    kita buat satu group HHG
    zen cakap cari lagi sorang
    bertiga satu group mungkin lagi senang
    hehh, dan fariq aku jumpa
    itu budak dope me call her nu chupta
    hey korang ingat lagi tak,
    masa orang cakap kita gempak
    drill muzik pertama dalam industri
    event kita tahu ramai yang iri hati
    dan aku masih lagi ingat
    perform dekat rpb masa open mic
    jin hitman pangil kita naik atas pentas
    aku ingat lirik cuma tak cukup nafas
    masa tu perform hati rasa puas
    walau datang dari jb hanya naik bas
    hitters tetap ada dalam hati
    cuma bercerai di saat aku mati

    nanti tunggu dulu, lagu belum habis
    dari tadi aku cuma borak
    pasal kenangan manis
    apa dalam hati, hanya aku tahu
    aku jer yang faham apa
    sebenarnya aku mahu
    ada orang cakap aku ni syok sendiri
    buat lagu sampah buat
    busuk dalam industri
    pergi mampos kau jenis kuat sembang
    kalau berani face to face
    kecik besar gua datang

    tapi kau perlu ingat nak
    pukul aku biar tumbang
    kalau aku bangun balik,
    sumpah muka kau aku tendang
    buang masa jer mencarut,memang
    sah kau penakut
    berani belakang aku sekali
    kena sergah terus kecut

    aku masih kat sini mana lu bro
    aku minum coke kau tu minum dugro
    aku masih kat sini mana lu bro
    kau sembang busuk dah serupa jubor

    aku punya team semua askar tiga ratus
    boleh tembak kepala kau
    sampai peluru tembus
    aku drilluminati bukan illuminati
    tampa uzi pun boleh kill you minaci
    berani mati, aku berani mati
    macam askar al kaedah BOMM! diri sendiri
    BOOMMM!!!!!

    memang orang jarang
    dengar aku punya acapela
    suara aku bikin seram macam villa nabila
    macam langsuey… flow aku mengilai
    nasib kau memang suey
    kalau aku yang nilai
    kau tu najis, bukan kutuk ciptaan Tuhan
    cuma nak tahu apa hikmah kau di jadikan
    jangan sembang samseng kalau
    tak pernah jadi banduan
    silap hari bulan semua
    kenurunan kau ku lacurkan
    dan ku hancurkan segala kau punya impian
    ibarat mimpi ngeri si
    pukimak minta di ampunkan
    dan aku himpunkan segala sentuhan
    jangan sampai nanti kepala
    bercerai dengan badan
    tembak sampai mampos,
    kau pembunuh upahan
    80150 paskod anak jantan
    hard hitters geng
    bergerak seluruh selatan
    terima kasih banyak kepada
    yang dah beri sokongan
    selamat jalan kepada
    pukimak dan yang seangkatan
    27 tahun ilmu di dada lama aku simpan
    manis perkataan sinis bila di ucapkan
    release lagu cukup makan,
    habis dah aku luahkan

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!