Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif – Sang Saka Biru [Official Lyric Video] [OST Polis Evo 2]

#PolisEvo2 #SangSakaBiru

Title : Sang Saka Biru
Artist : Joe Flizzow, Altimet, SonaOne and Alif
Composer : Alif and SonaOne
Lyricist : Joe Flizzow, Altimet and Alif
Producer : Alif and SonaOne

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Altimet’s Verse
Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit
Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ade pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Joe’s Verse
Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
We setting it off aku mulakan dengan zoom
dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun
A S A P undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 4X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

___

Langgan YouTube Rocketfuel Network
Like Facebook kami di https://www.facebook.com/rocketfuelen…
Follow Instagram di https://www.instagram.com/rocketfuelent/
___

Langgan YouTube Rocketfuel Network
Like Facebook kami di https://www.facebook.com/rocketfuelen…
Follow Instagram di https://www.instagram.com/rocketfuelent/

source

(Visited 1 times, 1 visits today)
Try the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today!

Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Comment (24)

  1. part paling best dalam semua lirik lagu ni ialah

    SEPINTAR PINTAR MANA PUN TUPAI YANG MELOMPAT
    KAN JATUH KE TANAH JUA LAMBAT ATAU CEPAT

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!