Malique – Cuba Lagi (Feat. Lah Ahmad)

Buat lagu hebat, radio taknak main
– Malique

Malique Official YouTube Channel : https://www.youtube.com/user/QarmaOfficial

#malique #cubalagi #16baris #lahahmad #positifhiphop

SUBSCRIBE – LIKE – SHARE – COMMENT

source

(Visited 3 times, 1 visits today)
Try the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today!

Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Comment (39)

  1. Aku nk luah sikit~
    Aku buat kek pastu memanjang x jadi je,,rasa mcm nk give up dh
    Pastu member aku pasang lagu ni and semangat aku tetiba naik aku cuba banyak kali buat kek tu
    Sekarang!!! Alhamdulillah bisnes berjalan dngn lancar walaupon kecil2lan,,
    AKU CUBA LAGI
    AKU CUBA LAGI
    HANYA YANG LEMAH KAN LARI
    JADI LELAKI DAN CUBA LAGI !!!!
    WUHUUUUUU

  2. Dulu aku kecil aku tak kenal mana sawah mana padi aku cuma boleh sebut aja..sakarng aku boleh sebut nama yang seru malique dulu pastu aku pegi melihat sawah padi yang aku seru dulu tapi aku diam dan lihat..tapi aku lupa orang yang aku seru dulu sudah kenal sawit aku baru nak belajar kenal sawah padi..ada satu cerita yang seram sejuk,bila di mainkam itulah CUBA lagi.#malique#bangun.

  3. bahasa malique pakai, memang lembut dan dalam ertinya, kebanyakn rap rank nak up kini rap dia lirik dasar kat luar je, malique satu satunya lirik tersendiri dan power

  4. Malique tembak altimet ngan joe flizzow nie
    Jgn putus asa cuba lagi…dh lama dua ketul ni x jawap…malique bosan…
    Dia tembak pakatan gak nie….jgn bjanji kalau x boleh tepati…ahahaha….1.25 pagi punya andaian….

  5. Aku yang kasi semangat cuba cuba dan cuba. X berjaya sekali x bermakna jalan akan mati. Pandang pada yang 1, 1 pada yang banyak. ☝️

  6. Watak dissapeared malique . Joe watak mr presiden juz suruh bdk2 nyanyi lagu kat ajl lagu anak ayam.. bagi choice budak2 tu takkan pilih lagi anak ayam 🤔🤭🤭😑😑😧😪😪

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!