[OFFICIAL MV ] Yang Legit , Yang Legend – Hael Husaini ft Zizi Kirana | Anugerah MeleTOP Era 2019

Lagu tema untuk Anugerah MeleTOP Era 2019!

#MeleTOP #AME2019 #YangLegitYangLegend #AngkatTangan #NIVEAxAME2019 #mynivea

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

source

(Visited 1 times, 1 visits today)
Try the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today!

Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Comment (38)

  1. I'm watching from East timor🇹🇱 obrigado saya boleh faham bahasa indonesia walaupun kami udah berpisah dengan indonesia menurut saya bahasa indonesia sama malaysia kalau lagi nya kok sama ya apa telinga saya yang salah dengar kali muka orang indonesia pun kebanyakan sama kayak muka orang malaysia saya pernah kenak sekali waktu saya melancong ke kuala lumpur time beli barang saya pikir orang melayu yang jualan ternyata orang sumatra aceh saya gak boleh bedakan mana orang malaysia mana orang indonesia kalau gak ngomong

  2. Kenapa la aku baca komen2 manusia yg tak berapa nak pandai sgt ni cakap mcm2 pasal mv ni iklan nivea la, sibuk berapa botol diorang sembur la, duit kau ke do? Yg kau nak judge sgt asal? Dh bende ni di sponsor

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!