Rap'O'Mania Vol. 1 – Full Album 1996 (Dansk rap når det er bedst)

1. Intro — Rap ´O` Mania 2. Frikaduns I Min Nums – Tue Track 3. En Stil I Ikke Forstår! – Isbjerg 4. Gå Hjem Og Vug – Kølig Kaj 5. Brille Syndikatet – K:A:W & Giraffen 6. Brdr. Pedersen Fra Tårnby Torv — Brothers By Choice (TT skodmix) 7. Rim Til Dit Flæsk – Klart Der 8. Samtaler Med Min Pladespiller – FMD

Jeg ejer intet i denne video. Skulle du eje dele af indholdet eller generelt bare have ondt i røven over at jeg har uploadet albummet, så smid mig en besked så sletter jeg den.

Jeg har længe ledt efter dette album uden held så besluttede mig for at uploade det i tilfælde af at andre har stået i sammen situation. Det er et af de album der efter min mening har betydet meget for dansk rap, i fortiden såvel som i nutiden. Enjøj!

source

(Visited 2 times, 1 visits today)
Try the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today!

Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Comment (34)

 1. Det er jo her vi kommer fra efter vi sad ved radioen og lyttede til "lige på og rådt" "dj knud og Peder" "Hillerød drengene" "Malk de Koijn" jeg er 40 lige om lidt, og har stadig mange kassettebånd liggende med optagelser af min ynglings del af det at vokse op i 80-90'erne.

  Har både vol. 1 og 2 på cd de er ikke til salg lige som mange timers og mix fra Knud og Peder på kassettebånd ikke er for syntes det er lidt cool at eje det

 2. 9. Rykker Lort Op – Rune Bøje
  10. Vi Stikker Ikke Op For Bollemælk – Malk De Koijn
  11. Den Originale Gale – Skadefro
  12. Albertslund Rocker – Stomi Posen
  13. Nærkontakt Af 4. Grad – MC UFO
  14. Der Jeg Kommer Fra – Paulo
  15. Aldrig En Ommer – Insekterne
  16.Outro – DJ Noize

 3. 1. Intro – Rap ´O` Mania
  2. Frikaduns I Min Nums – Tue Track
  3. En Stil I Ikke Forstår! – Isbjerg
  4. Gå Hjem Og Vug – Kølig Kaj
  5. Brille Syndikatet – K:A:W & Giraffen
  6. Brdr. Pedersen Fra Tårnby Torv – Brothers By Choice (TT skodmix)
  7. Rim Til Dit Flæsk – Klart Der
  8. Samtaler Med Min Pladespiller – FMD

 4. Hvis du tænker på DM i dansk rap så jo. Hvis du tænker på Rap'O'Mania 2, så nej. Det har desværre ikke været muligt for mig at finde den.

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!