SonaOne – Hakeleh (Official Lyric Video)

SonaOne – Hakeleh (Official Lyric Video)
Produced by SonaOne
Lyrics by SonaOne

Download now : http://bit.ly/1uB6xSb

SonaOne – Hakeleh (Intro)
Maxis – Type *131*(429420)# and press ‘CALL’
Digi – Type CT (Space)(0445239) send to 20000
U-Mobile – Type CT (space)(612867) and send to 28118
Celcom- Type *888*(230983)# and press ‘CALL/SEND’

SonaOne – Hakeleh (Verse)
Maxis – Type *131*(429425)# and press ‘CALL’
Digi – Type CT (Space)(0445242) send to 20000
U-Mobile – Type CT (space)(612868) and send to 28118
Celcom- Type *888*(230984)# and press ‘CALL/SEND’

SonaOne – Hakeleh (Chorus)
Maxis – Type *131*(429429)# and press ‘CALL’
Digi – Type CT (Space)(0445241) send to 20000
U-Mobile – Type CT (space)(612869) and send to 28118
Celcom- Type *888*(230985)# and press ‘CALL/SEND’

Facebook: facebook.com/itssonaone
Twitter : twitter.com/itssonaone
Instagram : instagram.com/itssonaone

Official “Hakeleh” SonaOne Lyric Video created by Schizomotion Media and Art

© 2014 Kartel Industries/Sony Music Entertainment (Malaysia)
All rights reserved. Unauthorised reproduction is a violation of applicable laws

source

(Visited 5 times, 1 visits today)
Medical CBD Oil! More than 50% off sale today!

Hemp Oil Bought By Athletes

You might be interested in

WHERE ARE YOU GOING?

Comment (49)

  1. Saya rasa sonaone buat lagu ni berkisah pada diri dia, lebih kepd cerita pasai diri dia. Rapper mmg kalau buat lagu rap pasai diri diaorg mmg win². Aq suka. Well, come one malaysian people, rapper music industri tanah air slowly meningkat. Aq ada dengar jugak rapper dari negara lain, like korean rapper, cth, gray, loco, dia pun wow. So malaysian rapper pun sekarang aq pandang. Lirik dia catchy,senang lekat kat otak . Terjebah dgn music rap lak. Luv it, keep up the good works sonaone.😍😍

  2. (Verse 1 )
    What's new apa baru dengan lu?
    SonaOne on the mic check 1, 2
    Minah‐minah sini sana tapi ku cari wanita with medula oblongata
    Mereka kata ku celup memang aku rojak
    Muka mat salleh tapi Malaysian dalam otak
    Ku tak jahil suka fikir luar otak
    Walaupun pelat aku suka borak
    So let's talk about rap
    Aku tak suka berlagak
    Tapi ku rasa macam otai
    Let's talk about money
    Rapper rapper lain suka berlagak kaya
    Tapi gua pokai
    Styleku 100% berapa?
    Beratus beratur merata dan kata ku bagus
    Bila ku meludah liriks ku lu hangus
    I'm fresh to death
    Aku segar nak mampus
    Jangan sampai ku kejar semua berambus
    Masih akan rap sampai umur 60
    Gulung semula jam semua ke pukul 4:20
    Tak kisah kalau mengantuk
    Opah ku kata aku havoc tapi lebih suka atuk
    Gadis manis perempuan baik ku bujang lapok
    Budak campur makan croissant nasi campur dalam mangkuk
    Lepak rumah layan YouTube makan Mamee Monster rangup

    ( Chorus )
    Hakeleh, hakeleh
    Jangan perasan lebih
    Hakeleh, hakeleh
    Jangan perasan lebih

    ( Verse 2 )
    Aku SonaOne nak cerita
    Cerita muda aku di kota
    Umur muda sudah berjaya
    Cakap besar tapi belum kaya
    Siang malam rap sampai pekak
    Sampai mata dah naik bengkak
    Perut buncit makan banyak
    Tapi gadis masih kata ku kacak
    Ku buat dia kata ooooh lalalala
    Ajak ikut pergi Paris makan foie gras dia tak nak
    Ok sorry beb aku memang suka buat lawak
    Hidupku semanis kuih bakar warna katak
    Minum air sirap warna mata rabak (pink!)
    Itu rawak that's random
    Ok now I shut up
    Tapi ku tak pandai duduk diam
    Stay hype from the am to the pm
    And I get it like this!
    Main lagu ini pertama kali sekali dah sangkut
    Sekarang lu pun nak lepak rumah
    Layan YouTube makan Mamee Monster rangup

    ( Chorus )
    Hakeleh, hakeleh
    Jangan perasan lebih
    Hakeleh, hakeleh
    Jangan perasan lebih

    ( Outro )
    Opah ku kata aku havoc tapi lebih suka atuk
    Gadis manis perempuan baik ku bujang lapok
    Budak campur makan croissant nasi campur dalam mangkuk
    Lepak rumah layan YouTube makan Mamee Monster rangup

  3. I'm going to be loyal SonaOne fans because this man is very talented and creative. Gonna have to find physical album. I rate Malique the General, Joe Flizzow the President and SonaOne the Admiral. I grew up listening to rock & roll punk noise rock music and now I am looking up on the Malaysian hip hop because of this powerful trio. Respect! Gua caya sama lu pejuang hip hop Nusantara selain Homicide dari Indonesia. Keep up the stylish rapping!

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!