TBTB – QYO ( B.A.D.H.Y.L.A EP )

“TBTB” is one of BADHYLA EP tracks.

Artist QYO
Lyrics by QYO
Composed & Arranged by HM / DKO / QYO
Produced by StateNine Entertainment
Music Video by StateNine Production & Wansurf

(Cameraman 1 Wansurf Cameraman 2 HM)

Recorded at StateNine Studio

Instagram :

@qkuasa2
@dkoofficial
@hmstatenine
@wansurfian
@statenine.ent

B.A.D.H.Y.L.A Ep by QYO

“TBTB” by QYO
© 2018, StateNine Entertainment
All Rights Reserved

source



Try the Strongest CBD Oil! More than 50% off sale today! Buy Quality Hemp Oil

You might be interested in

Comment (36)

  1. 🚨🚨🚨🚨🚨

    Nah siapa yang nak lirik tu.

    They said that the paper wont change boi if I stay make it for free
    You gotta do it for cent ($) one day when people gettin know me
    Man,
    I gotta try, I gotta try walau sampai barai
    Jemur semua budak kaki sidai
    Takyah selidik kau takda alibi

    Jalan aku biar sendiri pandu
    Berapa jauh ku jalan
    Berapa ramai yang teman
    Berapa orang yang angkat saat ku jatuh dan tenggelam

    Berapa yang tinggal masa ku lemas dalam kegelapan
    Berapa yang ada bila ku seorang dan tiada teman
    Berapa yang sorak saat ku kecundang

    Orang pelik kenapa Qay jadi QYO
    Kenapa QYO cuba rap?
    Apa QYO nak jadi?
    Aku tulis sebagai satu escape untuk dalam diri apa aku mahu jadi biar aku tahu sendiri

    Macam burung aku ingin terbang bebas
    Masih boleh fly high walaupun tak pantas
    Cara ku berfikir mereka gelar cerdas
    Bikin flow ku deras, bawa korang semua lemas dulu..

    First time aku buat suka suka, kalau whack takpe cukup tu je, but I got my boys at the back, kita cuba lagi sampai ada orang suka x2

    Thinkin bout this bullshit..
    Its you
    Thinking bout this bullshit..
    Its me
    Killin all my thoughts that I’ve been through everyday,
    Killin all my thoughts that I’ve been through everyday

    Golekan pena aku mula lepas tiupan pertama macam satu sepak mula
    Letakkan aku dalam senarai bukan simpanan aku 11 yang utama

    Aku gelecek flow mana bawa slow
    Terus rembat tepat untuk aku score
    Aku masih QYO legend cam Pirlo
    Tak turun padang aku player stereo

    Dentam dentum
    Pukulan irama rancak berdenyut (aahh)
    Hembusan bayu
    Lebih tenang jika bakar balut

    Cerita bagus
    Rahsia kambus
    Angkat bendera dan boleh berambus
    Visi ku jelas tak pernah berkabus untuk makhluk yang rasa dirinya bagus

    Aku penat dengan dunia yang penuh dengan harapan mainan ilusi semata
    Dua kekal celik tapi sayangnya yang satu tanpa disedar sebenarnya dia dah buta

    Lights camera action!
    Lights, Lights camera action!
    Budak—budak banyak cakap dari ambil action
    Ramai sarung AJ dorang bukan ballers tapi dorang cuma sebab ikut-ikut fashion

    Simpulan senyuman yang aku berikan jangan kau palsukan (ayy)
    Manisan dikongsi tak sama dengan apa yang kau khabarkan
    Dari bawah aku datang terjah
    Menyelinap masuk aku ikut cara soljah
    Kompas aku betul takkan silap arah, tak menyerah, walau lambat aku tetap mara

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!