Tim – Groeten Van De Bodem

Album : Bloed Zweet & Tranen
Producer : Presto
Video : Tim Luci Fresh Maurice Steenbergen Sander

source

(Visited 2 times, 1 visits today)
Medical CBD Oil! More than 50% off sale today!

Hemp Oil Bought By Athletes

You might be interested in

WHERE ARE YOU GOING?

Comment (15)

 1. Hoe vaak ik hem ook luister…… DIK DIK DIK!
  Echt deze is weer heerlijk!
  Hij heb niet grove taal nodig maar toch spitt hij harde teksten!

 2. Mensen, wat is `t probleem met Tim? Gwoon lekkere tracks voor op je mp3 als je iets aan `t doen bent. Dit is geen rapper waar je gefocust naar de tracks moet luisteren. Deze muziek moet je voelen. En als je het gevoel niet hebt, dan moet je een andere artiest gaan zoeken. Maar niet gaan zitten zeiken dat z`n lyrics waardeloos zijn.
  Dan ga je maar lekker opgezwolle of the partysquad luisteren ofzo…
  Dit zit er gewoon tussen, en das gwoon luistert gwoon heerlijk…

 3. hmmm, even voor de duidelijkheid, 50 cent vind ik net zo min vette poep. Als ik sociaal antropoloog was, zou ik dit onderwerp gruwelijk interessant vinden, want de aantrekkingskracht op zovelen blijft me een mysterie.
  Lekker leuzen man…ken je dat nummer van de Raggende Mannen? "Of heb je al…?" 😛

 4. neej sorry, ik kan er nederhop nog steeds niet beter door waarderen. gewoon niks voor mij. jammer dat de tekst zoveel over jezelf gaat, dat vind ik sowieso irritant in het algehele genre.

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!