Zaman Girl Group Elite VS Feminin

source

(Visited 9 times, 1 visits today)
Medical CBD Oil! More than 50% off sale today!

Hemp Oil Bought By Athletes

You might be interested in

WHERE ARE YOU GOING?

Comment (40)

  1. Majalah Ujang (ke majalah Lanun?) tahun 1995 pernah siarkan satu artikel 'segmen hiburan', liputan perkembangan kumpulan muzik remaja wanita popular tanahair, "The Cikapots".

    Siapa ingat lagi?

  2. Tak perlu compare siapa hebat siapa tak hebat , tidak perlu vs vs ni , masing ii ada kualiti sendiri personaliti sendiri … sbb vs vs ni la penyokong semua bertengkar nak bukti artis mana lagi better pls la 🙏

  3. pada aku masing2 ada kelebihan..feminin muncul awal 90an derang trendsetter legends elite muncul 1998 saat tu feminin sudah berpecah..elite ade karekter yg berlainan setiap ahlinya..so x yah la.buat perbandingan.. apa pn dua2 group ni aku suka..

  4. Dgr lagu elite yg ni semuanya lagu bersifat elite dan mantap,biasal lagu sedap ramai fans kecam.At-least selaku fans elite tunjukkan nilai yg baik jgn jd mcm luak tu,busuk hati.Elite byk kli buat comeback,but group yg lain x buat dah,fans elite lgi ramai kot.

  5. sampai sekarang tiada kumpulan wanita yang mampu setanding dengan feminin . album mereka saja biarpun separuhnya diterbitkan oleh kru tapi komposer lain turut terlibat menjadikan album mereka ada warna warni yang menarik .

Comments are closed.

CBD Oil Sale Today! Get your CBD Oil at 66% off!